Petu

Oma valokuva
Tampere, Finland
Parikymppinen Tamperelainen selittää elämästään. Siihen kuuluu kaikenlainen sekoilu, valokuvaaminen, lisää sekoilua ja temmellystä kaveriporukan kesken. Ongelmia tuottaa teatteriopinnot, keliakia ja ylimääräiset "nyt napsahti Juhaa leukaan" -vahingot, eikä kummilta päähänpistoilta voi koskaan välttyä.

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Viherä linjamme.

Rauhaniemeen syksy valuu kylmänä ikkunoiden raoista. Villasukat siis jalkaan ja lääkitys kohdilleen. Lääkityksestä puheenollen, hammaslääkäristä määrättiin Panacodia ja vahvaa buranaa kun ne repi suusta kaks hammasta.

Mutta Panacod antaa myös pöhnäsyydellään inspiraation virrata. Oon maalannu ja saanut ihanan idean seuraavaan tatuointiin. Luultavasti vasen käsi,, kyynärvarren sisäpintaan. Kaks perhosta, "anatomiset" piirrustukset niinkun perhoskirjoissa ja latinankieliset nimet alle. Ensimmäinen perhonen on valittu, se on isän ja mun lempiperhonen, Ritariperhonen. Toiseks perhoseks ajattelin ensin Pääkallokiitäjää, mutta isoveli sai hepulin - se on halunnut pääkallokiitäjätatuoinnin jo pitkään. Mutta tätä tyyliä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

protesti