Petu

Oma valokuva
Tampere, Finland
Parikymppinen Tamperelainen selittää elämästään. Siihen kuuluu kaikenlainen sekoilu, valokuvaaminen, lisää sekoilua ja temmellystä kaveriporukan kesken. Ongelmia tuottaa teatteriopinnot, keliakia ja ylimääräiset "nyt napsahti Juhaa leukaan" -vahingot, eikä kummilta päähänpistoilta voi koskaan välttyä.

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Tuhansia ja vaatteita.

Huh mikä viikonloppu.
Perjantaina sain Siljan kameran lainaan, mahtavaa! Joten nyt on taas kerran vaihteeks "oikeita" ja kunnollisia kuvia. Oltiin perjantai-ilta Hessun kanssa Lillalla ja Jalilla, koska lauantaina suunnattiin Mustajärvelle.
Juomapeliä juustonaksut nenässä - kyllä vain - puolukkaan ahtautumista Lillan kanssa, nuotioita, saunomista ja humalaa. Oli mahtava viikonloppu.

Muutenkin, Mustajärvellä on kaikista kauneinta alkusyksystä. Lämpimät päivät, sudenkorentoja, puolukoita, omenoita, luumuja, illat pimenee täysin mustiks, taivaalla näkyy niin paljon tähtiä että se näyttää jo sotkuselta. Ens viikolla jatkuu taas yokirjotuksiin lukeminen. Ehkä. Motivaatio on kyllä aika heikkoa, koska taisin tuhlata sen kaiken jo kesällä...

Ja tosiaan, päätin että nyt tulee syksy ja kohta on talvi, joten värjäsin hiukseni talvea varten.
Pakko vielä huomauttaa, että se ei ihan noin vaalea se väri ole, oikeestaan todella tumma. Mutta kuten sieltä taustasta näkyy, kuvat on "kevyesti" ylivalottuneita..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

protesti