Petu

Oma valokuva
Tampere, Finland
Parikymppinen Tamperelainen selittää elämästään. Siihen kuuluu kaikenlainen sekoilu, valokuvaaminen, lisää sekoilua ja temmellystä kaveriporukan kesken. Ongelmia tuottaa teatteriopinnot, keliakia ja ylimääräiset "nyt napsahti Juhaa leukaan" -vahingot, eikä kummilta päähänpistoilta voi koskaan välttyä.

torstai 21. maaliskuuta 2013

Ahistaa!

Yhyy, ahistaa. Huomenna on ekat kirjotukset. Kyselin vielä viime hetken vinkkejä ja sain sellasta tsemppausta että KIITOS!

"Ota parhaat mahdolliset eväät. Ota iisisti. Mee ihan oikeesti ajoissa nukkumaan. Aamulla hengitä syvään. Ja koe ei oo niin paha kun mitä kuvittelee (:"

"Hyvät eväät ja kyllä sä osaat :D Sä oot ny monta vuotta harjotellu, vaastaa ja rauhassa ja syö vähä koko aika :D"

"Mee ajoissa nukkuu ja varmista et on aamulla aikaa herätä kunnolla ja tarkistaa, et kaikki on mukana. Rennot vaatteet ja hyvät eväät. Salissa ku ajatus katoo niin pidä ihan reilusti vaan taukoo. Hyvin se menee, osaat kuiteski kaiken ;D"

"Yritä ottaa rennosti, ota hyvät eväät mutta älä syö ähkyä. Alkuun kun luet kysymykset, niin tulee helposti sellanen apua en osaa -fiilis niin kannattaa alottaa siitä joka tuntuu helpoimmalta ja tehä rauhassa jotain miellekarttaa tms niin rupee muistuun. Sit jos tulee lukko niin pidä paussi ja syö jotain. Ei kai muuta :D Muista juoda vettä"

"Lue tehtävät huolella, keskity siihen ajan käyttöön ettei mee viimeset tehtävät tiukoille :) Sit kannattaa alottaa helpoimmasta tehtävästä ja sit jos tekee jokerit niin tehä niitä sit sen jälkeen :) et tekee parhaiten ne mistä voi saada parhaat pisteet :D"

"Älä stressaa, lue kysymykset tarkkaan ja rauhassa läpi, kirjota rauhassa, älä hätiköiden, mutta mieluusti niin että ehdit kuitenkin. Jos jossain kohtaa jumittaa, siirry eteenpäin tai syö välissä, palaa vähän ajan päästä takasin ja se voi näyttää jo paljon selvemmältä. Muista syödä ja juoda ja käydä vessassa, ja jos jossain vaiheessa kaikki alkaa tympiin, mee jalotteleen ja ota ihan rauhassa, ja sitten taas jatkat. Älä ota kuitenkaan liian rennosti, koska saatat huomata että aika onkin loppu. Mutta näillä mennään, tiedot löytyy sulta päästä, ja ne kyllä tulee sieltä paperille, kun vaan teet rauhassa ja silleen. Tais tulla vähän epäselvät ohjeet :D tsemppiä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

protesti