Petu

Oma valokuva
Tampere, Finland
Parikymppinen Tamperelainen selittää elämästään. Siihen kuuluu kaikenlainen sekoilu, valokuvaaminen, lisää sekoilua ja temmellystä kaveriporukan kesken. Ongelmia tuottaa teatteriopinnot, keliakia ja ylimääräiset "nyt napsahti Juhaa leukaan" -vahingot, eikä kummilta päähänpistoilta voi koskaan välttyä.

perjantai 14. syyskuuta 2012

LIGHT

Rauhaniemessä on lähteny homma käyntiin ihan mukavasti. Ollaan saatu ruokapöytä, ollaan saatu telkkaritaso ja telkkari. On lamppuja, on astioita, jääkaapissa on aika usein ruokaa. Nukkuakkin pystyy, nyt kun vaihettiin huoneet päikseen eikä hissi enää kolise pään vieressä yöllä.

Flunssa vaan haittaa, ja oon kolmatta päivää kipeenä. Ei muuten, mutta kurssit meinaa kaatua ja on koeviikko ja huomenna pitäs lähtee Pimee Hölkkään. Ei hyvä.

Mutta sain aikaseks ottaa vähän kuvia ja esitellä (vähän turhan sotkusta) kämppää.

Aloitetaampa meidän pienestä ja ovientäytteisestä eteisestä. Siitä tullaan sisään ja näin. Ja siitä suoraa onkin meidän sikahieno vessan ovi, tuo Jaffanen. Myönnetään, oon ihan sekasin Wallilan Jaffa-kuosista... No jeah.Jatketaan eteisestä vasemmanpuoleiseen huoneeseen, joka on olkkari-ruokahuone ja siis näistä kahdesta se hieman isompi huone. Anteeksi sotku, vietän saikkua ja siksi se näyttää tältä:
 Ostettiin sitten tosiaan TV. Ja mehän ei tyydytty (siis Hessu ei tyytyny, mulle olis kelvannu pieni kuvaputkikin..) mihinkään pieneen, vaan Hessu valitsi sitten 40 tuumasen full-hd ledin. Ja joo, en ymmmärrä mitään tuosta. Ja kyllä, TV-tasokin on IKEA.

Olkkarissa on myös meidän IKEA-hylly (koko koti on lähes IKEAa, mutta minkäs teet kun hinta.) ja meidän IKEA-päällystetty supervanha ja rikkinäinen silitysrauta.

Ja aaah, meidän keittiönpöytä on vihdoin täällä. Siis voiko sitä olla rakastamatta? Vastaus on: Ei voi. Ja noi verhot... JAFFA! Ps. Huomatkaa IKEAn kello.

Täällä on ihan hyvä olla, ja oon oppinu tykkään meidän pienestä ja rumasta keittiöstäkin, ainakin jonkun verran.
Ainakin näkymät on ihan tuota lähiömäiset.. Mutta hey zekatkaa nyt mun kamalan-ruma-ja-siksi-niin-helvetin-upee keittiön verho :'DD

 Keittiössä on kaikkee uutta ja ihanaa, mun Kesäkattila ja meihän uus MIKRO!Nyt voi laittaa ruokaa silleen paljon, kö sitä voi sit lämmittää. Ja huomatkaa mikron päällä oleva helvetin-ruma-ja-siksi-niin-upea päärynä-munakello.

Ja sitten keittiön läpi, tai eteisestä oikealle, datisluolamakkariin. Kuolkaa tähän sotkuun ja kahtokaa mikä säätö, kö ei ollut telkkaria vielä:
 Ja kyllä, se on IKEAn tuoli.Ja tosiaan, nyt voinkin esitellä kaikkia yksityiskohtia mitä löytyy seinältä. Kun ei kerta saaha porata tai maalata tai niin, niin tepillä ja roikkuun vanhoihin taulukoukkuihin kaikkea.
Olohuoneesta:
Keittiöstä:Makuuhuoneesta:

Ja nyt päätin etten lähde Pimee Hölkkään sittenkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

protesti