Petu

Oma valokuva
Tampere, Finland
Parikymppinen Tamperelainen selittää elämästään. Siihen kuuluu kaikenlainen sekoilu, valokuvaaminen, lisää sekoilua ja temmellystä kaveriporukan kesken. Ongelmia tuottaa teatteriopinnot, keliakia ja ylimääräiset "nyt napsahti Juhaa leukaan" -vahingot, eikä kummilta päähänpistoilta voi koskaan välttyä.

tiistai 29. toukokuuta 2012

I'm beggin, begging you.

Kipeenä. Tietysti, miksipä ei? Eihän nyt vaan ole kun koeviikko. Ja meillä ei ole kun viimenen näytös Peter Panista. Eikä kesäloma alakkaan kun vasta muutaman päivän päästä. Tätä ilon määrää.

Onneks olen siis saanut nukkua koko päivän ja lipittää roiboosta jatkuvasti. - Myönnetään, istuin myös koneella vajaan tunnin, koska sain vihdoin aikaseks kirjottaa tuonne Vaihtoehtohoitopotilaaseen sen merkinnän siitä Puolanmatkasta.Ja kävin mä sitten iltapäivästä kampaajallakin, koska en viihtiny sitä perua. Kesätukka.


Ja niin joo, Minni kiduttaa minua haasteella. Tosin se tuli kyllä Vaihtoehtojutskuun, mutta teen sen silti tänne.

1. Nimeä 15 bloggaajaa. - 2. Ilmoita heidän nimeemisistään heidän blogissaan. - 3. Jaa 7 faktaa itsestäsi. - 4. Kiitä bloggaajaa joka nimesi sinut. - 5. Lisää Versatie Blogger Award kuva blogipostaukseen.

1. Haastan
Laten
Sannin
Sofian
Anskun
Outin
ja enempää en keksi...

2. Tehty.

3. 1. Rakastan valokuvaamista.
 
 2. Rakastan Hessua.
3. Rakastan talvea.

4. Rakastan musiikkia.

5. Rakastan teatteria.

6. Hiukset märällä iholla tuottaa kauhua.
7. Täytän viikon päästä 18.

KIITOS MINNI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

protesti