Petu

Oma valokuva
Tampere, Finland
Parikymppinen Tamperelainen selittää elämästään. Siihen kuuluu kaikenlainen sekoilu, valokuvaaminen, lisää sekoilua ja temmellystä kaveriporukan kesken. Ongelmia tuottaa teatteriopinnot, keliakia ja ylimääräiset "nyt napsahti Juhaa leukaan" -vahingot, eikä kummilta päähänpistoilta voi koskaan välttyä.

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Arbeit macht frei.

Olin sitten sielä Puolassa. Wow. Pakko myöntää että Krakova on pirullisen kaunis kaupunki - ainakin keskustasta.

Kuten näette, Krakovassa oli kevät jo pitkällä. Keskiviikkona oli lämmintä auringossa ainakin sen +20 astetta, mutta koska oli melko voimakas tuuli, niin uskoisin että oli vielä lämpimämpikin.

Asia erikseen olikin sitten juutalaiskortteli - Schindlerin listasta tuttu.


Okei, ehkä saatan vähän dramatisoida...
Ei siellä oikeast oo ehkä ihan noin tuhoutunutta ja köyhää, mutta kameraan tottakai kaappasin kaikista karuimmat kohteet :'DD

Oli Krakovassa mukavaa, ja totta vie siellä kelpas syödä. Gluteenitonta ruokaa sai helposti, mutta selitän siitä joskus sitten toisessa blogissa.


 

KL Auschwitz I

Paikka johon en todellakaan halua mennä enää uudelleen, mutta oon tyytyväinen että kävin siellä. Johtuu varmaan siitä, että oon todella ärsyyntyny siitä kuinka vähän meille koulussa opetetaan mitään keskitysleireistä. Siitä kuinka massiiviset ne tuhot oli. Kuinka valtavan kokosia ne oli. Ja kuinka epäinhimillistä siellä oli.


KL Auschwitz II
Auschwitz-Birkenau 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

protesti